Нов Завет

Дела 8:16 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Зашто сѐ уште не беше слегол ниту на еден од нив, а само беа крстени во името на Господа Исуса.

Прочитајте целосна глава Дела 8

Преглед Дела 8:16 во контекст