Нов Завет

Дела 5:34 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Но во Синедрионот стана тогаш еден фарисеј, по име Гамалиил, учител на Законот, почитуван од целиот народ, и заповеда за кратко време да ги изведат апостолите надвор,

Прочитајте целосна глава Дела 5

Преглед Дела 5:34 во контекст