Нов Завет

Дела 4:21 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

А тие, бидејќи не најдоа ништо со што би можеле да ги казнат, ги зап­ла­шија и ги пуштија поради народот; заш­то сите Го прославуваа Бога за она што се беше случило.

Прочитајте целосна глава Дела 4

Преглед Дела 4:21 во контекст