Нов Завет

Дела 27:38 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

И кога се поткрепија, почнаа да го олеснуваат коработ, исфрлувајќи го житото в море.

Прочитајте целосна глава Дела 27

Преглед Дела 27:38 во контекст