Нов Завет

Дела 23:30 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

И бидејќи ми беше соопштено дека Јудејците намислиле лошо против тој човек, јас го пратив веднаш кај тебе, от­како им порачав и на обвинителите да кажат пред тебе што имаат против не­го. Биди здрав!“

Прочитајте целосна глава Дела 23

Преглед Дела 23:30 во контекст