Нов Завет

Дела 23:27 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Овој човек беа го фатиле Јудејците и сакаа да го убијат; јас се појавив со војска и го одзедов, бидејќи разбрав де­ка е римски граѓанин.

Прочитајте целосна глава Дела 23

Преглед Дела 23:27 во контекст