Нов Завет

Дела 23:26 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

„Клавдиј Лисиј испраќа поздрав до многупочитуваниот намесник Феликс.

Прочитајте целосна глава Дела 23

Преглед Дела 23:26 во контекст