Нов Завет

Дела 19:28 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Кога го слушнаа тоа, се исполнија со гнев, и почнаа да извикуваат велејќи: „Велика е Артемида Ефеска!“

Прочитајте целосна глава Дела 19

Преглед Дела 19:28 во контекст