Нов Завет

Дела 18:22 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Кога слезе во Кесарија, отиде во Ерусалим да ја поздрави црквата и по­тоа замина за Антиохија.

Прочитајте целосна глава Дела 18

Преглед Дела 18:22 во контекст