Нов Завет

Дела 18:21 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

туку се прости со нив и рече: „Бездруго празникот што иде треба да го поминам во Ерусалим. Ако даде Бог, пак ќе дојдам кај вас.“ И отплови од Ефес. И Акила и Прискила останаа та­му.

Прочитајте целосна глава Дела 18

Преглед Дела 18:21 во контекст