Нов Завет

Дела 18:20 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

А кога тие го замолија да остане кај нив подолго време, тој не се согласи,

Прочитајте целосна глава Дела 18

Преглед Дела 18:20 во контекст