Нов Завет

Дела 17:19 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

И зедоа, та го одведоа на Аре­опа­гот, велејќи: „Ќе можеме ли да знаеме какво е тоа учење што го проповедаш?

Прочитајте целосна глава Дела 17

Преглед Дела 17:19 во контекст