Нов Завет

Дела 16:32 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

И му го проповедаа словото Гос­по­дово нему и на сите што беа со него во куќата негова.

Прочитајте целосна глава Дела 16

Преглед Дела 16:32 во контекст