Нов Завет

3 Јован 1:9 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Јас напишав неколку збора до Црк­вата, но Диотреф, кој сака да биде прв меѓу нив, не нѐ прими нас.

Прочитајте целосна глава 3 Јован 1

Преглед 3 Јован 1:9 во контекст