Нов Завет

3 Јован 1:7 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Бидејќи поради Неговото име трг­наа, не земајќи ништо од незна­бошците.

Прочитајте целосна глава 3 Јован 1

Преглед 3 Јован 1:7 во контекст