Нов Завет

3 Јован 1:4 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

За мене нема поголема радост од тоа – да слушнам дека моите чеда одат во вистината.

Прочитајте целосна глава 3 Јован 1

Преглед 3 Јован 1:4 во контекст