Нов Завет

3 Јован 1:3 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Многу се зарадував кога дојдоа бра­ќата и посведочија за твојата вистина – односно како ти одиш во вистината.

Прочитајте целосна глава 3 Јован 1

Преглед 3 Јован 1:3 во контекст