Нов Завет

3 Јован 1:2 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Возљубен, се молам да бидеш здрав и во сѐ да ти биде добро, како што ѝ е добро на душата твоја.

Прочитајте целосна глава 3 Јован 1

Преглед 3 Јован 1:2 во контекст