Нов Завет

3 Јован 1:15 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Мир за тебе! Те поздравуваат прија­телите. Поздрави ги пријателите по име. Амин!

Прочитајте целосна глава 3 Јован 1

Преглед 3 Јован 1:15 во контекст