Нов Завет

3 Јован 1:11 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Возљубени, не угледувајте се на зло­то, туку на доброто. Кој добро чини, од Бога е; а кој прави зло, не Го видел Бо­га.

Прочитајте целосна глава 3 Јован 1

Преглед 3 Јован 1:11 во контекст