Нов Завет

3 Јован 1:1 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Презвитерот – до возљубениот Гај, кого го љубам во вистината.

Прочитајте целосна глава 3 Јован 1

Преглед 3 Јован 1:1 во контекст