Нов Завет

2 Тимотеј 3:13 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

А лошите луѓе и лажливците ќе напредуваат во злото, како заблудувачи и заблудени.

Прочитајте целосна глава 2 Тимотеј 3

Преглед 2 Тимотеј 3:13 во контекст