Нов Завет

2 Солуњаните 2:14 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

кон кое ве повика преку нашето Евангелие за да ја придобиете славата на нашиот Господ Исус Христос.

Прочитајте целосна глава 2 Солуњаните 2

Преглед 2 Солуњаните 2:14 во контекст