Нов Завет

2 Солуњаните 1:12 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

та да се прослави во вас името на нашиот Господ Исус Христос, и вие во Него по благодатта на нашиот Бог и на Господ Исус Христос.

Прочитајте целосна глава 2 Солуњаните 1

Преглед 2 Солуњаните 1:12 во контекст