Нов Завет

2 Петар 2:21 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

За нив би било подобро да не го беа познале патот на правдата отколку, откако го познаа, да отстапат од светата заповед која им е предадена.

Прочитајте целосна глава 2 Петар 2

Преглед 2 Петар 2:21 во контекст