Нов Завет

2 Петар 2:20 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Зашто, ако ги избегнале световните скверности преку познанието на Господ и Спасителот наш Исус Христос, и пак се плеткаат во нив и бидуваат победени, тогаш за такви последното ќе им биде полошо од првото!

Прочитајте целосна глава 2 Петар 2

Преглед 2 Петар 2:20 во контекст