Нов Завет

2 Петар 2:16 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

но беше изобличен за своето беззаконие: неразумното животно проговори со човечки глас и го запре безумството на пророкот.

Прочитајте целосна глава 2 Петар 2

Преглед 2 Петар 2:16 во контекст