Нов Завет

2 Петар 2:12 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

А тие, како неразумни животни, созданија по инстинкт се фаќаат и се уништуваат, хулејќи го она што не го разбираат, во својата погибел ќе загинат,

Прочитајте целосна глава 2 Петар 2

Преглед 2 Петар 2:12 во контекст