Нов Завет

2 Коринтјаните 4:13 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

А, пак, бидејќи го имаме тој ист дух на верата, како што е напишано: „По­ве­рував и затоа говорев“, и ние веруваме, па затоа и говориме,

Прочитајте целосна глава 2 Коринтјаните 4

Преглед 2 Коринтјаните 4:13 во контекст