Нов Завет

2 Коринтјаните 13:7 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Му се молиме на Бога да не правите никакво зло; не да се покажеме ние ка­ко достојни, туку вие да вршите добро, па макар ние како недостојни да оста­не­ме.

Прочитајте целосна глава 2 Коринтјаните 13

Преглед 2 Коринтјаните 13:7 во контекст