Нов Завет

2 Коринтјаните 13:2 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Како што ве предупредив, кога бев по вторпат кај вас, така и сега, кога не сум меѓу вас, ги предупредувам оние кои однапред погрешија и сите други, дека ако дојдам пак, нема да поштедувам;

Прочитајте целосна глава 2 Коринтјаните 13

Преглед 2 Коринтјаните 13:2 во контекст