Нов Завет

2 Коринтјаните 11:25 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

трипати сум тепан со стапови, ед­наш каменуван, трипати претрпев бро­долом, и ноќ и ден поминав во длабоко море;

Прочитајте целосна глава 2 Коринтјаните 11

Преглед 2 Коринтјаните 11:25 во контекст