Нов Завет

2 Коринтјаните 10:9 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Но никој нека не помисли дека преку посланијата ве заплашувам,

Прочитајте целосна глава 2 Коринтјаните 10

Преглед 2 Коринтјаните 10:9 во контекст