Нов Завет

2 Коринтјаните 10:7 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

На надворешноста ли гледате? Кој е уверен во себе дека е Христов, нека размисли веднаш во себе дека, како што е тој Христов, така сме и ние Христови.

Прочитајте целосна глава 2 Коринтјаните 10

Преглед 2 Коринтјаните 10:7 во контекст