Нов Завет

2 Коринтјаните 10:15 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Не се фалиме безмерно со туѓите напори. А се надеваме дека со растењето на вашата вера меѓу вас и ние, по на­шата мерка, ќе пораснеме во изобилие,

Прочитајте целосна глава 2 Коринтјаните 10

Преглед 2 Коринтјаните 10:15 во контекст