Нов Завет

2 Коринтјаните 10:12 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Зашто не смееме да се вбројуваме или да се споредуваме со некои од оние што сами се препорачуваат; тие не раз­бираат дека се споредуваат сами со себе и се мерат само со себе.

Прочитајте целосна глава 2 Коринтјаните 10

Преглед 2 Коринтјаните 10:12 во контекст