Нов Завет

2 Коринтјаните 1:5 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Зашто, како што изобилуваат Хрис­товите страдања во нас, така изобилува и утехата наша преку Христа.

Прочитајте целосна глава 2 Коринтјаните 1

Преглед 2 Коринтјаните 1:5 во контекст