Нов Завет

2 Коринтјаните 1:24 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

но не како ние да владееме со верата ваша, туку сме соработници на ва­ша­та радост, бидејќи во верата вие сте цврсти.

Прочитајте целосна глава 2 Коринтјаните 1

Преглед 2 Коринтјаните 1:24 во контекст