Нов Завет

2 Коринтјаните 1:15 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

И со таа увереност се готвев да дојдам кај вас порано, та повторно да примите благодат,

Прочитајте целосна глава 2 Коринтјаните 1

Преглед 2 Коринтјаните 1:15 во контекст