Нов Завет

2 Јован 1:8 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Пазете се за да не го изгубите она за кое сте се труделе, туку да добиете пол­на награда.

Прочитајте целосна глава 2 Јован 1

Преглед 2 Јован 1:8 во контекст