Нов Завет

2 Јован 1:4 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Многу се зарадував, зашто најдов не­кои од твоите чеда во вистина, онака како што добивме заповед од Отецот.

Прочитајте целосна глава 2 Јован 1

Преглед 2 Јован 1:4 во контекст