Нов Завет

2 Јован 1:12 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Вистина, имав многу да ви пи­шу­вам, но не сакав на книга и со мастило, зашто се надевам дека ќе дојдам кај вас и од устата да ви зборувам, та радоста ваша да ви биде полна.

Прочитајте целосна глава 2 Јован 1

Преглед 2 Јован 1:12 во контекст