Нов Завет

1 Тимотеј 6:16 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Кој е единствен бесмртен и живее во непристапна светлина, Кого никој од луѓето не Го видел, ниту може да Го ви­ди. Нему нека Му е чест и сила во сите векови. Амин!

Прочитајте целосна глава 1 Тимотеј 6

Преглед 1 Тимотеј 6:16 во контекст