Нов Завет

1 Тимотеј 6:1 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Оние, кои се наоѓаат под јарем, ро­бовите, господарите свои нека ги сметаат како достојни за секаква по­чест, за да не се хули името Божјо и учењето.

Прочитајте целосна глава 1 Тимотеј 6

Преглед 1 Тимотеј 6:1 во контекст