Нов Завет

1 Тимотеј 3:7 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Тој треба уште да има и добар углед кај надворешните за да не биде укоруван и да не падне во стапицата на ѓа­во­лот.

Прочитајте целосна глава 1 Тимотеј 3

Преглед 1 Тимотеј 3:7 во контекст