Нов Завет

1 Тимотеј 3:3 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

не пијаница, ни насилник, ни алчен, туку кроток, мирољубив и не среброљу­бив;

Прочитајте целосна глава 1 Тимотеј 3

Преглед 1 Тимотеј 3:3 во контекст