Нов Завет

1 Тимотеј 3:12 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Ѓаконите треба да бидат мажи на една жена, добро да управуваат со децата свои и куќата своја.

Прочитајте целосна глава 1 Тимотеј 3

Преглед 1 Тимотеј 3:12 во контекст