Нов Завет

1 Тимотеј 1:3 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Како што на тргнување за Ма­ке­до­нија те молев да останеш во Ефес да им заповедаш на некои да не проповедаат друго учење,

Прочитајте целосна глава 1 Тимотеј 1

Преглед 1 Тимотеј 1:3 во контекст