Нов Завет

1 Тимотеј 1:18 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Чедо Тимотеј, оваа заповед ти ја предавам според пророштвата кои прво тебе те посочија да се бориш како добар војник потпирајќи се на нив,

Прочитајте целосна глава 1 Тимотеј 1

Преглед 1 Тимотеј 1:18 во контекст