Нов Завет

1 Солуњаните 5:7 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Зашто оние што спијат, ноќе спијат, и оние што се опиваат, ноќе се опиваат.

Прочитајте целосна глава 1 Солуњаните 5

Преглед 1 Солуњаните 5:7 во контекст